Spreekuur voor vragen over opgroeien en opvoeden – Huisartsenpraktijk de Back & de Jong – De Bilt
Huisartsenpraktijk de Back & de Jong
De beste zorg,
dicht bij huis

Huisartsenpraktijk De Back en De Jong

Persoonlijk zorg, dat is wat wij u willen bieden. Zorg en aandacht die past bij uw gezondheid, uw omstandigheden en uw behoeften. Daarom is een van ons uw ‘vaste’ huisarts, zodat we u beter leren kennen. En is vervanging nodig? Dan is dat ook een bekend gezicht. Lees hier meer over ons

Terug naar overzicht

Spreekuur voor vragen over opgroeien en opvoeden

Vanaf februari houdt het Centrum voor Jeugd en Gezin één keer per maand op de woensdag een spreekuur voor vragen over opgroeien en opvoeden op de locatie Essenkamp.
Wat is het Centrum voor Jeugd en Gezin?
Iedereen heeft wel eens vragen over opvoeden en opgroeien waar hij/zij niet alleen uitkomt of advies over wil. Dan is het prettig om met iemand te kunnen overleggen.
Dat kan met familie of een goede vriend(in), maar ook met het Centrum voor Jeugd en Gezin De Bilt, kortweg het CJG. Bij het CJG kan iedereen – (aanstaande) ouders, verzorgers, jongeren en professionals – terecht met vragen over opvoeden en opgroeien.
Geen enkele vraag is raar, hoe klein, onschuldig of ingewikkeld ook. In het CJG werken verschillende organisaties samen. Jeugdartsen, jeugdverpleegkundigen, maatschappelijk werkers en opvoedadviseurs werken samen met onder andere kinderopvang, peuterwerk, scholen en welzijnsorganisaties..
Het CJG is er voor iedereen, er is geen verwijzing nodig en de hulp is gratis.
Wilt u een afspraak voor het spreekuur, dan kunt u telefonisch contact opnemen met de doktersassistente.
Klik hier voor meer informatie over Centrum voor Jeugd en Gezin.

Publicatiedatum: 24-09-2021