Onze visie – Huisartsenpraktijk de Back & de Jong – De Bilt
Huisartsenpraktijk de Back & de Jong
De beste zorg,
dicht bij huis

Huisartsenpraktijk De Back en De Jong

Persoonlijk zorg, dat is wat wij u willen bieden. Zorg en aandacht die past bij uw gezondheid, uw omstandigheden en uw behoeften. Daarom is een van ons uw ‘vaste’ huisarts, zodat we u beter leren kennen. En is vervanging nodig? Dan is dat ook een bekend gezicht. Lees hier meer over ons

Onze visie

In onze praktijk vinden we het belangrijk onze patiënten beter te leren kennen en ‘persoonlijke zorg’ te bieden. Daarom is een van ons de ‘vaste’ huisarts. Samen met de patiënt kiezen we de behandeling die past bij de gezondheid, de eigen omstandigheden en ook: de persoonlijke wensen en behoeften. We willen voor onze patiënten goed en gemakkelijk bereikbaar zijn.

We houden onze medische kennis actueel en maken gebruik van moderne middelen en mogelijkheden. Onze ervaring willen we delen door plek te bieden aan medische studenten en huisartsen in opleiding (AIO) in onze praktijk.

In het belang van de patiënt werken we nauw samen met de andere zorgverleners binnen het Gezondheidscentrum, zoals de gespecialiseerde praktijkondersteuners, fysiotherapie, welzijnswerk en apotheek. Dat gaat soepel doordat we werken onder één dak.

We hebben aandacht voor de speciale behoeften van patiënten in hun laatste levensfase. We willen hen de best passende zorg biedend, daarvoor werken we ook samen met Hospice Demeter. Voor een zorgvuldige overweging van euthanasie staan wij open.