Patiëntenportaal – Huisartsenpraktijk de Back & de Jong – De Bilt
Huisartsenpraktijk de Back & de Jong
De beste zorg,
dicht bij huis

Huisartsenpraktijk De Back en De Jong

Persoonlijk zorg, dat is wat wij u willen bieden. Zorg en aandacht die past bij uw gezondheid, uw omstandigheden en uw behoeften. Daarom is een van ons uw ‘vaste’ huisarts, zodat we u beter leren kennen. En is vervanging nodig? Dan is dat ook een bekend gezicht. Lees hier meer over ons

Terug naar overzicht

Patiëntenportaal

Beveiligd aanmelden en veilig aanvragen
Onze website is beveiligd, zodat ook uw aanvraag veilig wordt verstuurd en terechtkomt bij een van de assistentes. Uiteraard is ook uw privacy gewaarborgd. Om gebruik te kunnen maken van het online patiëntenportaal is een aanmelding noodzakelijk. Na aanmelding ontvangt u dan een inlognaam en een wachtwoord.

Online herhalingsrecepten aanvragen
De receptenservice geeft u de mogelijkheid om online uw herhaalrecepten aan te vragen.
U hoeft de namen van uw medicijnen niet uit het hoofd te weten, maar u krijgt inzage in uw eigen medicatieoverzicht. Het aanvragen van medicatie is op deze manier snel en gemakkelijk. Bovendien kunt u een herinnering instellen, zodat u bericht krijgt wanneer uw medicatie bijna op is.
Op dit moment is het nog mogelijk om de herhaalrecepten aan te vragen via een formulier op de website. Binnenkort wordt deze methode vervangen door het aanvragen via het patiëntenportaal.

Online afspraak bij de huisarts maken
Via de webagenda kunt u online afspraken maken met de huisartsen. In de agenda vindt u de verschillende tijdstippen waarop u bij de huisarts terecht kunt. De webagenda is niet bedoeld voor dringende zaken of levensbedreigende situaties. Indien u twijfelt over de ernst van uw klacht, neem dan altijd telefonisch contact met de huisarts op.
Met behulp van de webagenda kunt u ook buiten de openingstijden van de praktijk een afspraak maken of wijzigen en heeft u online inzicht in uw afspraken.

Online vragen stellen via het e-consult
Via het e-mailconsult kunt u een vraag aan uw huisarts stellen. Niet alle vragen zijn geschikt voor het e-mailconsult. Het is uiteraard niet geschikt voor spoedeisende vragen of voor vragen waarbij u twijfelt over de mate van urgentie! Ook is het e-mailconsult niet geschikt voor vragen over klachten die verergeren of veranderen, voor nieuwe lichamelijke klachten en voor emotionele problemen.

Vragen die u wel kunt stellen zijn vragen over onderzoeksuitslagen, over een chronische ziekte waarmee u bekend bent, zoals diabetes, COPD, astma of hoge bloeddruk of vragen over klachten waar u eerder voor in de praktijk bent geweest. Ook vragen over medicijnen of leefstijl kunt u via deze service stellen. Wij streven er naar de vragen binnen 3 dagen te beantwoorden.

Meer informatie over het patiëntenportaal kunt u vinden op www.ghcdebilt.nl, kies uw huisartsenpraktijk en klik in het menu op ‘patiëntenportaal’.

Publicatiedatum: 24-09-2021