Maak kennis met onze nieuwe telefooncentrale met terugbelfunctie – Huisartsenpraktijk de Back & de Jong – De Bilt
Huisartsenpraktijk de Back & de Jong
De beste zorg,
dicht bij huis

Huisartsenpraktijk De Back en De Jong

Persoonlijk zorg, dat is wat wij u willen bieden. Zorg en aandacht die past bij uw gezondheid, uw omstandigheden en uw behoeften. Daarom is een van ons uw ‘vaste’ huisarts, zodat we u beter leren kennen. En is vervanging nodig? Dan is dat ook een bekend gezicht. Lees hier meer over ons

Terug naar overzicht

Maak kennis met onze nieuwe telefooncentrale met terugbelfunctie

Per 20 maart 2024 gaat Gezondheidscentrum De Bilt werken met een nieuwe telefooncentrale.

Wat betekent dit voor u? Een betere bereikbaarheid van de huisartsenpraktijk!

Wanneer u vanaf 20 maart belt met de praktijk dan hoort u een nieuw keuze menu. In het keuze menu krijgt u voortaan de keuze mogelijkheid voor een terugbel afspraak.

Het nieuwe keuze menu biedt daarnaast:
• Een gebruiksvriendelijke receptenlijn welke 24/7 beschikbaar is. U spreekt gemakkelijk uw herhaalrecepten in.
• De mogelijkheid om telefonisch 24/7 een afspraak te annuleren, hiervoor is het niet meer nodig om te wachten totdat u een doktersassistente aan de lijn heeft.
• Een aparte keuzemogelijkheid voor het aanvragen van de uitslag van een onderzoek . U wordt voor een uitslag dan dezelfde werkdag in de middag na 15.00 uur teruggebeld.

Tot slot: wilt u een viste aan huis aanvragen? Belt u dan voor 10.30 uur. Naast telefonisch contact kunt u natuurlijk ook gebruikmaken van onze patiëntenomgeving. In de patiëntenomgeving kunt u 24 uur per dag snel, veilig en online contact hebben met uw huisarts. Ga hiervoor naar het kopje patiëntenomgeving op deze website.

Publicatiedatum: 15-03-2024